Corona Brugse artiesten in de kijker – 63

Grote festivals waar meer dan tienduizend man op af komt, en soms een Brugse artiest op het podium. Dit was normaal gezien ook zo op het Nostalgie Beach festival te Middelkerke dit jaar. Een extra festival dag werd aan het programma toegevoegd. Zondag 8 augustus, nieuw, Belgische artiesten in de kijker. Clouseau had zich in 2019 enorm geamuseerd op dit ongelooflijk open lucht festival. IMG_7314 copyVerse zeelucht inademend, in plaats van het zweet in het Sportpaleis. Dit vraagt naar meer en het kwam er ook. Zestig geworden en zeventig geworden, dit zou een unicum worden op Belgische podia. Wie ?, ja , Bart Peeters

en Raymond Van Het Groenewoud ( met een schalks knipoogje ) IMG_8252 en Milow, jij bent ook uit genodigd. ” Walter, excuseer, maar wij willen met deze sublieme artiesten op het podium staan, en … breken we misschien het record aan zee van Belgische groep ( lachje ). IMG_7284 Hou wel rekening met de Nostalgie All Stars.

Jammer, Covid-19 gooide roet in het eten, maar het excellente programma wordt integraal overgeheveld naar 2021. Zij die hun tickets hielden zijn de grote gelukkigen, … want er resten nog een kleine hoeveelheid tickets voor 7 & 8 augustus 2021 om deze eerste tweedaagse Nostalgiedag te Middelkerke mee te beleven. Hopelijk is alles dan achter de rug en mogen we weer als vroeger uitbundig de vele artiesten naar zonnige perioden zonder zorgen toejuichen.

Jammer genoeg zullen we een excellent lid van The Stranglers moeten missen, … dit zal voor hen een moeilijk optreden zijn maar ook een afscheid aan al hun fans.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s