Corona Brugse artiesten in de kijker – 64

Augustus 2020, een leeg beukenpark, … ze stonden lang in beraad en afwachting of hun festival toch zou kunnen doorgaan,

maar die rotte corona bleef maar roet in het eten gooien. Hopelijk lukt het op 21 en 22 augustus 2021 om terug een normale editie van dit gratis festival te kunnen aanbieden aan het publiek. Voor sommige toeschouwers is dit zelfs een gezellige familie bijeenkomst. En dit vooral op zondag wanneer de kleinsten onder ons niet vergeten worden.

Parkpop is tevens het festival dat de tribute groepen in de kijker heeft gezet. Vanuit gans Europa tot zelfs erbuiten hebben we in al die jaren ongelooflijke optredens mogen aanhoren.

Diverse steden in België en grote concertzalen sprongen erop om toch maar die ultieme tribute binnen te halen. Sommige onder hen kon je hier gratis zien terwijl bepaalde zalen tot 50 euro vroegen voor een ticket.

Het kruim van de Belgische artiesten stond hier op het podium

waaronder ook tal van Bruggelingen.

2021, wordt het de negentiende editie of hebben ze iets speciaals in het achterhoofd ?  een aparte lustrum, … 20 jaar Parkpop tussen de beuken. Een cultureel kanonsschot voor een frisse en gezonde start. Misschien laten ze met een Brugse band de omgeving opschrikken dat cultuur Covid-19 heeft overwonnen. ‘ Beuk ‘, … laat ze beuken en horen dat we het overwonnen hebben, mits we voorlopig veilig de richlijnen volgen.

En mogen we weer iedereen verwelkomen en zal het niet een 1.5 meterstreep zijn om  afstand te bewaren maar één voor vuurwerk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s