Nostalgie Beach Festival 2022 – Nieuwpoort –

Het aftellen is begonnen, na twee jaar wegens Covid mogen we ons opwarmen voor een gezellig feestje. Er was een uitbreiding gepland naar twee dagen maar Raymond en Bart hebben er geen feestje van kunnen maken, 70 en 60, een mooie verjaardag vierend met al hun fans .Jammer voor hen. De taart was besmet. Niet getreurd, allen hadden toe gezegd voor het volgende jaar. Te delicaat en teveel verantwoordelijkheid om het festival te laten doorgaan kwam er weer een annulatie.

Normaal gezien hadden allen hun medewerking verleend na dat eerste jaar Covid, de affiche werd een jaar verplaatst. Maar ook artiesten hebben niet het eeuwige leven. The Stranglers zonder hun toetsenist, Dave Greenfield – hartproblemen en Covid, overleed op 3 mei 2020. Jammer en onze deelneming voor het verlies van een Stranglers sound.

Hield Nostalgie nog aan die affiche uit 2019 met een jaar uitstel ? Ronan Keating, The Stranglers, Level 42, Anouk, Bart Peeters, Clouseau,… ? Of werd er een nieuwe line up geïntroduceerd.

Het werd een compleet nieuwe affiche, en sinds kort werden er nog drie namen toegevoegd. Een afscheid, een oude revelatie en een jonge revelatie die ikzelf niet echt kan toeschrijven op dit festival. Maar Nostalgie moet wel onder de indruk geweest zijn van haar capaciteiten. Emma Bale die in het programma ‘ Liefde voor muziek ‘ haar muzikale talent introduceerde.

CPeX, we zullen ze missen,

maar nog één maal mogen we genieten van deze geschifte band die ons jarenlang muzikaal plezier heeft bezorgd. Het zou leuk zijn dat Bart Peeters als special guest nog ééns een nummertje zou mee drummen.

De nieuwe omgeving zal ook zijn weerklank vinden met het optreden van Urbanus,

een nieuwe show ” Bis Bis Bis “, hij is het zeker nog niet verleerd en zal zeker die zeilbootjes in de haven van Nieuwpoort laten deinen op een bontmantel ?

Playing Dj.

Nog een extraatje van Nostalgie om aanwezig te zijn op deze 7de Editie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s