Buffo’s wake – Brugge –

Een gehalveerde band, normaal twaalf muzikanten. Maar vanavond in De Snuffel slechts zes muzikanten. Een gratis optreden in het kader van Airbag. Deze geschifte bende zette in luttele seconden de degelijke concertzaal van De Snuffel in vuur en vlam.

Nathan ( ? ) ” Come a little bit closer, … and get a little more drunk “. Het feestje was gestart, … en ook Airbag, het geesteskind van Peter Roose.

Het was gisteren kiezen, de Markt of de Snuffel. Beide gratis !

Dank aan de organisatie om zo te starten met deze tiende editie. Nog tot 29 Mei worden we op diverse plaatsen in het Brugse verwend met dit excellent festival, waarin de accordeon centraal staat !

En hopelijk is dit niet de laatste editie. Want Peter gaat op pensioen. De elfde wordt dus een uitdaging voor wie dit aparte genre overneemt. Want verdwijnen zou een cultureel gat zijn in de programmatie van de Brugse stadsschouwburg.

verder verslag en beeld volgt.

Het aanwezige publiek ging echt uit de bol met deze knotsgekke band uit Brighton. zelfs al kregen we een gehalveerde band, zes muzikanten i.p.v. 12. Een zeer degelijke en gepassioneerde drummer; een knotsgekke zanger. Accordeon en gitaar enorm op elkaar in gespeeld en een contrabas die mooi de lijnen uitzette met de drum en hun violiste, ietwat statisch maar o zo secuur in al die nummers waar ze een speciale touch aan gaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s