Razor Reel Flanders Film Festival – 6 – Brugge –

Vrijdag 4 november tekenden een 7 tal gasten present om hun film voor te stellen, onaangekondigd was Kate Patel. Executive producer van ‘ Pig Killer ‘ en ook te zien in de rol van Wendy Eastman ( Wendy Crawford – december 1999 ? ). Moord tussen de zwijnen, gebaseerd op de seriemoordenaar Robert William ‘ Willy ‘ Pickton die momenteel nog 13 jaar in de cel zit. Zijn slachtingen werden reeds o.a. verfilmd in 2005 ( Killer Pickton ) en in 2016 ( Unclaimed – deze film werd onderscheiden met 6 nominaties en 6 wins ).

Scoort Kate op een festival, met deze nieuwe versie ? Ja dus, beste actrice op het Anatomy Crime and Horror Festival – 2022. Tevens nog 4 wins en 9 nominaties op dit festival.

Liam Regan en Laurence R. Harvey waren gezellig aan het keuvelen in een hoekje anderhalf uur voor ze hun film ‘ Eating Miss Campbell ‘ op het publiek loslieten.

Onder de noemer Belgica Obscura werd om 20.00 ‘ Megalomaniac ‘ op het publiek losgelaten, alle aangekondigde gasten, enkel acteur Benjamin Ramon was er jammer genoeg niet bij, waren aanwezig. Een vrije verfilming van de slachter van Bergen, een aantal moorden die momenteel nog steeds niet opgelost zijn, … lichaamsdelen werden o.a. teruggevonden in vuilniszakken uit Knokke – Heist. Karim en ik hadden er enkele binnenpretjes over. Ik ben afkomstig van Knokke.

Regisseur Karim Oeulhaj, actrice Eline Schumacher ( geen familie van de formule 1 piloot, … maar je weet nooit, want ze vloog toch in een zevende versnelling doorheen de gesprekken ) en acteur Wim Willaert haalden alles uit de kast om hun film in de kijker te plaatsen. Ook producer Florence Saadi zag het zitten.

Achteraf was het genieten met aparte, sfeervolle muziek van het duo Maria Kleopatra en dj Polina Y.

en een stevige dj set

wordt nog aangevuld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s