The Rolling Stones

Even een tussendoortje, The Rolling Stones. Still alive and kicking. Bijna tachtigers,… ik heb geen ticket gekocht, had mijn twijfels. Maar jammer dat ik ze nooit voor mijn lens heb kunnen krijgen. Eén van hun optredens in België meegemaakt op amper 1 meter van het podium. Wij lagen zelfs neer voor het podium en hadden ruimte om te rollen op de vele excellente nummers tijdens dit optreden. Smartphones waren dan nog niet echt ingeburgerd, en indien wel, het zou maar een pover resultaat geweest zijn, mij kennende met dit medium. Altijd enorm jammer gevonden dat er geen enkel beeld hiervan bestaat. Mick bijna mijn vingers plettend. Ik rockte mee, mijn handen vooraan op dat immense podium. Iets wat momenteel compleet passé is.

Ze 4 maal gezien in België, laatste optreden dateert reeds van in de jaren ‘ 90. De Urban Jungle Tour.

Tijdens één van deze optredens baalde ik, maar na 5 nummers zat ik in de sfeer. Zelfs al zag ik naast mij links en rechts sommigen foto’s nemen met een degelijk FOTOTOESTEL, MERDE ( hoe waren zij hiermee binnengeraakt ??? ) en de mijne zat in de autokoffer, 850 meter ver weg op de parking !!!! Balen, balen, … net zoals tijdens Bowies ” Spider Tour “.

Opnieuw een balen, mijn icoon, op amper 2 meter in een afgesloten zone.

Soit, ik heb het meegemaakt vanop de eerste rij, me enorm geamuseerd. deze ervaringen kunnen ze me niet meer afnemen, zelfs al heb ik er geen enkel beeld van.

Enkele aparte beelden van The Stones, maar dan in zand. mijn excuses dat ik Ron in het groot vergeten ben.

( binnenkort verslag vanop TAZ, en Nostalgie ) Zie jullie wel, hoor jullie wel en geniet van de beelden ).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s