Club Brugge – Viering titel –

Eerste beelden, sfeer, … zonder woorden.

Nu bijgevoegd, tijdens de viering van de 15 de landstitel werd de Markt van Brugge overstelpt met supporters ( enkele tienduizenden, de markt proppens vol tot de zijstraten ) die een glimp wilden opvangen van hun idolen, hun spelers, hun favoriete Club icoon. En dit alles onder een heerlijk zonnetje.

Vandaag maandag was het druilerig, droog maar toch met enkele miezerige spetters. Maar dit kon de sfeer niet verzieken. Boeren kennen hun klimaat, zon, regen, wind, storm. We zijn het gewend. Enkel die dag niet, velen nog aan het werk, niet op tijd aanwezig kunnen zijn. Maar de meer dan 6000 aanwezigen lieten zich al horen vanaf dat Sven Ornelis zijn eerste plaatje op de draaitafel legde. En met een presentator als Rik Verheye, een Club supporter in hart en nieren startte het feestje voor de viering die eindelijk in aanwezigheid van publiek kon doorgaan. Twee jaar na elkaar kampioen, niet de Var maar Covid was spelbreker. Produktie maatschappijen konden vandaag zeker niet rekenen op Rik , de Club gaat voor. Dit kennen we ook van optredens van C&A, als de Club speelt, … sorry geen optreden, Henk Van Hee zie je dan niet op een podium om zijn longen uit het lijf te zingen. Eerst de stem verheffen en zijn ploeg aansporen, dan pas het muzikale.

Zij die aanwezig konden zijn, jong en oud, vanuit diverse plaatsen uit Vlaanderen genoten van de sfeer tot de dubbeldek bussen aankwamen. Sommigen hadden zich knusjes geïnstalleerd in de loge van het Historium om alles te kunnen volgen ( droog, maar ook nat met die duvels ), zelfs één van de figuren uit dit museum supporterde mee.

Rik werd met momenten ongeduldig, ” … waar blijft die bus ?, …”. Tot tweemaal toe sprong hij van het podium en verdween even de Steenstraat in. Maar even voordien had hij weer op zijn eigenste manier de band voorgesteld die na Sven het publiek moest entertainen. Niemand minder dan ” Bram & Lennert “.

Het publiek zong mee met de clubliederen, met ” You’l Never walk Alone ” en ook met diverse sfeernummers.

Bram & Lennert
Onze nieuwe coach, Carl Hoefkens.

( Wordt aangevuld, beeld en tekst )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s