Razorreel, Flanders Film Festival – Brugge – 

Enkele dagen niet aanwezig, tevens excuses voor bepaalde veranderingen qua recensies. Wij hebben het niet meer in de hand. Soms echt geen idee meer wie de rechten bezit om iets te publiceren. Dit zowel qua beeld als tekst.

Het is soms behelpen, nieuwe regisseurs, acteurs, actrices, producenten in de kijker te zetten. Een steun in de rug te geven, om verder uit te groeien. Wat kan en wat mag nog gepubliceerd worden ? Wij weten het soms ook niet meer.

Wij zitten intussen aan onze veertiende editie, wegens Covid moesten we een schitterend programma annuleren in 2020 ( de dertiende editie )

Nu en dan ook met speciale evenementen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maar vandaag staan we er terug, met gasten, zelfs mits de strenge Covid reglementeringen in verband met vaccinatie, in reis stramien, … mochten we al een groot aantal genodigden verwelkomen om hun film voor te stellen.

Maar vanavond kunnen jullie je nog eens onderdompelen in een oude film klassieker, de voorbode van een prachtige serie ” Stargate “, en vanaf 15.30 tot 22.15 staan er nog diverse pareltjes geprogrammeerd, … je gezellig laten samensmelten met je stoel en mee te leven als dakloze of in ergens wonend in een duister appartement in de East Side van Londen.

Tot donderdag, voor een nieuw verslag van het festival. Want vanavond naar Kamagurka en Herr Seele en de Club speelt ook tegen Manchester City, hopelijk scoort Vormer 0-1 en Vanaken de 0-2 voor ze een goal tegen krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s