Razor Reel Fantastic Film Festival Flanders – Brugge –

13 een ongeluksgetal, of niet !

Voor het Fantastic Film Festival te Brugge zeker, want we hebben wegens de huidige omstandigheden het festival moeten annuleren. Een avondklok in Brugge, na 24.00 mag er niemand meer op straat aanwezig zijn. In die optiek konden tal van films niet doorgaan. Verplaatsen was niet echt een optie, wij staan voor een fantastic film genre met buitenlandse gasten en we kunnen deze mensen toch niet een boete aansmeren als ze hun film rond 23.00 of later voorstellen.

 Of even een afspraakje maken met de luchtvaartmaatschappijen om hen in Brugge te kunnen verwelkomen, zijn ze Covid vrij of niet, er toeren al genoeg zombies en ander gevaarte rond. Dus houden we het liefst binnen te perken en hebben we er controle op. Brugge mag geen nieuwe hoofdrol spelen in een toekomstige virusfilm.

 We zijn met niet al teveel mensen die al jaren dit festival in de schijnwerpers gezet hebben. En we zijn dan ook spijtig dat we jullie geen drankje kunnen aanbieden, of een Godzilla knuffel. We blijven nuchter en verstandig en hopen dat we volgend jaar jullie allemaal weer kunnen verwelkomen in een fantastic- horrible – slashy – enviroment met misschien enkele aparte evenementen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s