Laïs ( zingt kleinkunst ) – Dudzele –

Woensdag 21 oktober 2020 trad Laïs ( sinds september met 2 ), op in de kerk te Dudzele.  Twee mini concerten om 19.00 en 21.00 gaven zo de kans aan een 200 tal toeschouwers om dit uniek en intiem concert bij te wonen.

Corona proof veiliger kon dit niet georganiseerd worden, de mondmaskers, de handengel, de 1.5 meter afstand. Veilig op je zitplaats met minstens drie stoelen ertussen. Iedereen werd één na één, of per bubbel  door de medewerkers van de Brugse Stadsschouwburg naar zijn plaats gebracht.

Op éénzelfde manier werden we ook naar buiten geleid na het concert.

Een schitterende keuze qua setlist van Laïs, eigen nummers afwisselend met covers. Sfeervolle zang en muziek dat zelfs de onbekende Laïs toeschouwer niet onbewogen liet.

Eén van de eerste concerten met zijn twee, maar op momenten heerlijk bijgestaan door de percussioniste, drumster.

Na het applaus werd de mogelijkheid geboden om een bundeltje cd’s te kopen. En ze waren gesigneerd. Betalen en zelf nemen, …uit een mandje met de anderhalve meter in acht. Net alsof er om stoelgeld werd gekomen tijdens erediensten in de kerk.

Nog enkele bissen, en op een bepaald moment zelfs een zeer apart bisnummer op een speciale plaats. En na een tweede ovatie konden na enig tijd toen iedereen weg was de tweede groep toeschouwers naar binnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s