Roots 66 – Günther Neefs en Guy Depré – Brugge –

De Nostalgie vertoning van ‘ Roots 66 ‘

op zondagmiddag ( 15.00 ) kon op veel bijval rekenen. Genieten en meezingen en even terug naar die oude nummers uit de jeugdjaren waar velen op gedanst , gevierd en gedronken hebben. Sommigen met hun eerste lief ? Zelfs al hadden we de route 66 nooit afgereden, ( geen idee of er in de zaal aanwezigen waren die deze route ooit zelf gemaakt hebben ) de muziek zat zeker in ons hoofd. Dit was toch te merken aan de ongeveer 200 bewegende toeschouwers, neerzittend met mondmasker. En op het einde hier en daar enkelen headbangend, en ja neerzittend op ” Born To Be Wild “.

Günther en Guy hebben echt een pracht van een vertoning in elkaar gestopt die je laat genieten van landschappen, geschiedenis en muziek op deze iconische trip. Afwisselend met videoclips op het scherm en de heerlijke warme zang van G. Neefs was dit nu al een hoogtepunt in het sobere cultuurlandschap.

Velen waren ook aanwezig in 2017, toen alles nog normaal verliep voor iedereen. Maar wat we op het podium zagen en hoorden moest vanmiddag zeker niet onderdoen.

Request G. Neefs – 2017

Verder verslag volgt. Jammer genoeg zonder beeldmateriaal, geen toestemming wegens de heersende maatregelen i.v.m. dat Corona virus. Maar toch, zelfs al werd het tot tweemaal toe gezegd, geen foto, film, gsm opnames, flitst het meer dan 15 maal ( fototoestel ) in de zaal, zowel parterre als loges en balkons. En ook met diverse smartphones ( zeker 12 man ) hadden ook een beeld vastgelegd van deze sublieme show.

Een welverdiend applaus kwam Günther en Guy ( op scherm ) en de Lou Roman band dan ook te beurt.

abominabel gsm beeld )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s