Corona Brugse artiesten in de kijker – 65

Ook Waregemse Koerse werd geannuleerd door het virus, geen 11 editie voor mij. En voor allen die al jaren aanwezig zijn, de organisatie en allen die dit jaarlijks in goede banen leiden. De Waregemse hoogdag van het jaar zal een jaartje overslaan.

Benieuwd wat 2021 zal brengen, zeker ongelooflijke hoeden ( veel tijd om met iets origineels op de proppen te komen om een lange bepeinzing en uitvoering ), verdwenen jockeys, paarden ? Leeftijd speelt hier altijd een rol, is het niet voor een jockey, het is zeker zo bij een paard.

Wat heeft Waregem Koerse te maken met Brugse artiesten ? Het is niet enkel een hoogdag voor de plaatselijke inwoners, het is ook een plaats om gezien te worden, op te treden in de tent van Willy Naessens, zijn het soms Brugse artiesten of verpozen ze even tussenin het publiek om dit evenement te zien en zelf gezien te worden .

Geen haag of Ierse berm dit jaar maar een aparte terugblik op mijn eerste contact met deze mega happening. Een hoed met een paard die een mondmasker draagt ? Niemand anoniem op Waregem Koerse, De camera’s registreren iedereen, zelfs ik, een biertje of foto nemend.

Een gedachte over “Corona Brugse artiesten in de kijker – 65

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s