Corona – Brugse artiesten in de kijker – 51

Jan, een veelvoorkomende naam. Ook als je de Brugse muzikanten er op na loopt. Zangers, gitaristen, synthspelers, blazers, …

Maar vandaag een zanger, Club supporter in hart en nieren zijnde, denk ik dan aan artiesten die iets met deze club te maken hebben. Je hebt er die niet optreden wanneer de Club thuis speelt, … maar we hebben in onze contreien ook een zanger die prof was bij Club Brugge in het jaar 1988-1989.

Dit na 12 jaar bij de jeugd te hebben gespeeld.

Samen met Tom De Sutter de paddleclub in Brugge op de kaart gezet. Tussen explosies door in 2016 te Zaventem, drie gewonde mensen naar het Militair ziekenhuis gereden. Meer kan je niet doen als taxichauffeur als je toen daar aanwezig was.

Maar deze aparte figuur, een volksmens weet tevens wat entertainen is. Special guest bij Vikings On Bicycle,

de pannen van het dak spelend op Klinkende Kroegen.IMG_6628 Of de takken mee laten swingen in het Astridpark.

Jan The Man & The Grand Slam, benefiets staan ook op hun agenda. Als ze maar mensen of verenigingen kunnen steunen. Freelancers Gino ( drums ), Geeraard ( sax en percussie) en ouwe grijze, euh, zijne witte eminence grise,IMG_6559 Noël op gitaar zijn stem muzikaal versterken. Samen met Tim of Gunther op gitaar, Bert op bas en Jan op synth., zijn ze een ware wervelstomp op de podia.

Marjolein houdt hem wel iets binnen de perken in hun duets.

Jan De Ruyter,IMG_6615 … momenteel onmogelijk om op te treden want de social distance kan zeker niet gegarandeerd worden als hij het podium verlaat en zich tussenin het publiek begeeft.

Hun covers, setlist , laten je niet onbeweeglijk.IMG_5548 Dansen moet, en op een stoeltje neerzitten met een lege tafel ertussen is onmogelijk, het kriebelt teveel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s