Corona – Brugse artiesten in de kijker -34

Even zeuren mag toch, … we verleggen de grenzen van Brugge ietwat. Zo kan deze artieste ook in deze periode in de kijker gezet worden want de groep waar ze momenteel in speelt is toch één van Nicolas geesteskinderen. En Brugs dus. Wat kan een visuele artieste tn_IMG_8150 die vooral in de schaduw werkte op een canvas zetten als ze Red Zebra, Lemon, … leert kennen ?

Een mix, een palet noten en woorden samen gegoten tot een bijzondere cocktail waar iedereen op zijn manier van geniet. De Bruggelingen onder ons weten al over wie ik het heb en welke groep. En welke prijs ze wonnen.

Poëtische teksten, dromerige muziek. Een mix, een magie die je doet wegdromen, intiem en toch met dat  apart scala van stemtimbre die nu en dan uitbreekt door die mistige muzikale flarden, sfeervol. Eén van hun prachtige nummers  ” When the Hope ” ( lyrics Berth , muziek N. Delfosse ) past wel in deze tijden. Een frêle verschijning, met een fijne aangename stem. Stil, zacht, fluisterend en toch met een volume die ook boven de instrumenten kan uitstijgen. Berth Van Poucke,

.. wanneer kunnen we weer meegenomen worden met die muzikale wind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s