Corona – Brugse artiesten in de kijker – 30

1995, de allereerste editie van de Red Rock Rally ( toen nog in de St. Amandsstraat  ), 8 groepen streden mee in het concours. Eén hoofdprogramma, De Dolfijntjes. Was hij mee met zijn moeder om zijn vader de drums zien te teisteren bij Main Street. Of was hij al met zijn basketbal bezig. Opgegroeid met een muzikale vader. Als hij uit de keuken werd geweerd met zijn kaatsende bal toen we setlist, … samenstelden kon het goed mogelijk zijn dat hij aan pa zijn drum of gitaar zat. Jaren later had de muziek hem te pakken en zorgde hij voor dat speciale gitaar geluid bij Vienna.

Een groep met een uitstekende zangeres met presence.

Het zag er naar uit dat ze zouden uitgroeien tot één van de succesvolle poppy / rock bands uit België, maar ze deemsterden ietwat in stilte weg, de nieuwe bezetting is terug aan een opmars bezig, lukt het deze keer ? Fre wou iets anders en niet van alles afhankelijk zijn om een groep hoog te houden. Maart 2019 was het zover, hun eerste EP, hun schitterend optreden op Denderend / Daverend in Daverlo. ‘ To Hell With Heaven ‘  bezorgde hen naam tot buiten onze grenzen, maar dat verfoeilijke virus bacil gooide roet in het eten voor Vague View.

O.a. optredens in Duitsland, … en ook hun verjaardags show op 18 april in Brugge ging de mist in. Het is wachten op hen tot wanneer de rook ( lockdown ) optrekt en we dat heavy garage jam rock tussen in de mistflarden horen opstijgen. Frederik Gereels tn_IMG_2154 is maar al te gretig om er in te vliegen samen met zijn medemuzikanten en explosief gezang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s