Doe de groeten aan de ganzen – Brugge –

Een namiddag vertoning in zaal Daverlo woensdag 29 januari 2020 ( 15.00 u ) door Het Paleis & De Nieuwe Tijd / Freek Vielen. ‘ Doe de groeten aan de ganzen ‘.

Veel kinderen hadden hun ouders mee naar dit stuk dat op speelse wijze de dood als onderwerp had. Een verjaardagsfeestje voor de hond die één jaar dood was, een vogel die zweefde tussen dood en leven. “ … aangezien ik geen morgen meer heb, ben ik naar het land van gisteren … “.

Een taart werd gebakken, gejongleer met de ingrediënten, … ganzen eindigen de zomer en ganzen kondigen de winter aan. Doe ze de groeten. Een moeikijk onderwerp verwerkt in een komedie geschikt voor kinderen, … lachen en zich amuseren met wat er zich op het podium afspeelde. Maar met een donkere ondertoon, … een jeugdig publiek leren omgaan met de dood.

Een belletje, de taart was gebakken tn_IMG_7262 en wie zin had kon om een stukje gaan.

Danny Ronaldo tn_IMG_7278 , pietje de dood, stond er ietwat treurig bij. Even voordien werden de drie spelers, .. . en de vogel … hartelijk bedankt, tn_IMG_7255 tn_IMG_7259 voor dit knap stukje toneel met vele verrassingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s