Red Rock Rally winnaars – Brugge –

Dinsdag 1 Mei 2018, de 24 ste editie van de Red Rock Rally had alles mee voor een succesrijke dag. De weergoden hadden het Astridpark omgetoverd in een zonnige groene oase. Het publiek was dan ook al vroeg aanwezig en dat legde ‘ Robert ‘ geen windeieren, want ze mochten de publieksprijs in ontvangst nemen. Ex Knokse Zorro’s, en nu met een nieuwe drummer sinds een goeie ander halfjaar onder de naam Robert.tn_IMG_9607 Catchy songs, en hun muzikaal samenspel en zang leverden hen veel publieksstemmen op.

tn_IMG_9610Na beraadslagingen die niet eenvoudig waren besliste de jury ‘ Mauger ‘ tn_IMG_9590uit te roepen als winnaar van de Rock Rally. Een diversiteit van genres, heavy melody, indiepop, rockgrunge met een psycho kantje, pop met folk ingrediënten. Vijf groepen, jonge muzikanten met veel talent, aparte stemmen en enkele oudere rotten zorgden voor veel ambiance. Het talrijk opgekomen publiek, zittend, liggend en staand genoot onder een heerlijk zonnetje van al dat muzikaal talent. Prijs, een cheque van 500 Euro en 8 uur demo opname in The Jamm.

En ‘ Mauger ‘, het Oostends-Gentse viertal kreeg er nog een toetje bovenop, de Cactus-Award. Zij mogen ergens in het komende jaar opdraven als support act op één van de cactus optredens.

Binnenkort verslag en beelden van deze zonnige en drukbevolkte editie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s