The Rocky Horror Picture Show – Antwerpen –

Wie de Lotto Arena gisteren rond middernacht betrad vroeg zich af of er een lek in het dak was, moest de krantenbezorger nog sorteren ?, welk carnaval feest enkele uren voordien had plaatsgevonden of was er hier iemand getrouwd ? Niets van dat alles, dit waren de restanten van een avondje plezier, gekheid en participeren met Stany Crets’ verwerking van de musical ‘ The Rocky Horror Picture Show ‘.  Het publiek werd immers uitgenodigd om mee te doen met deze reeds 45 jaar oude musical die Stany in een nieuw jasje had gestopt. Men kon een goodie bag kopen met allerlei attributen die op momenten in de show lustig gebruikt konden worden. Sommigen hadden er zelfs niets beter op gevonden om ook nog eens wc rollen door de zaal te gooien.

Twee uur met een kleine pauze werden we met Brad ( asshole Nordin De Moor ) en Janet ( slet Shana Pieters ) binnengeloodst bij Dr. Frank-n-Further en zijn aparte bedienden..

Naast de massa’s “ asshole” en “ slet “ uit het publiek geroepen en de “ Boring ! “ wisten we dat deze musical veel interactie vroeg aan het publiek. Narrator Koen Van Impe had ons dit al duidelijk gemaakt vanaf het begin. De vertolkers van Riff Raff ( Sebastien De Smet ), Magenta ( Jasmine Jaspers ) en Colombia ( Maja Van Honsté ) zetten hun personages elk op hun eigenste manier schitterend neer. Vermeldenswaard de sublieme vertolking ( stem, zang en mimiek ) van Matthew Michel als de blonde god, of monster ? Rocky, Franks creatuur. Tim Curry en andere vertolkers in gedachte, mag Laurenz Hoorelbeke zich terecht in het groepje van alle vertolkers van de transvestite of Transylvania plaatsen.

Ensemble Phanthoms en Transylvanias voltooiden met hun dans en zang deze sterke cast.

Een gedachte over “The Rocky Horror Picture Show – Antwerpen –

  1. Hello mүy family mеmber! I want to ѕay that this posst is amazing,
    great written andd come with appгoximately all vital infos.

    I would likke to peer extra psts like this .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s