Paulusfeesten 2017 – woensdag 16 augustus –

 

 

IMG_0645Fotoverslag afsluiter op Pier en Pol :

Willy Willy and his Voodooband : Begonnen als trio, zang en gitaar Willy Willy, op drums Marty De Waghter en bassist René ( RC ) Stock. Vanavond René als gitarist en een bassist en zangeres erbij ( namen ? , enig idee, of als je het weet, graag ).IMG_0410 IMG_0544

Na dit explosief optreden kwam de enige echte chouchou van Oostende, Arno. Hij mocht op de laatste dag onder het oog en oor van zeker 20.000 fans afsluiten op Pier en Pol, en het volume zat goed. Met Mirko Banovic op bas, Laurens Smagghe op drum en gitarist Bruno Fevery, jong geweld met snerpende gitaren en beukende drum. Prima toetsenwerk van, nee geen Serge Feys, te druk programma ? Accordeon ook thuisgelaten maar het synth gehalte van deze man ( wie ? ) was echt de moeite tussen al dat gitaargeweld en de schorre ruwe stem van Arno himself.

IMG_0649  IMG_0795

Arno kwam, zag, en overwon, son eminence grise de la côte d’Ostende. Vloekend, schreeuwend en uitdagend. Frankrijk zal weer plat gespeeld worden binnen enkele weken met wat hij en zijn muzikanten hier vanavond op het publiek losgelaten hebben.

IMG_1012

Een mooier afscheid kon men niet wensen van deze zeer succesvolle 45ste editie.

IMG_0912

 

 

 

Een gedachte over “Paulusfeesten 2017 – woensdag 16 augustus –

  1. Die zangeres komt me bekend voor. Ik dacht dat ze ooit optrad met Milow. Heel zeker ben ik niet want ik vind daar niets van terug op het internet (al zegt dat natuurlijk niet alles). De naam moet ik je helaas schuldig blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s