Nieuw 15

tn_IMG_5725

tn_IMG_5778

tn_IMG_5409

12 augustus 2013, start van de Paulusfeesten.

Guido Belcanto opende op Pier en Pol, het was zijn 5° keer dat hij hier speelde in de loop der jaren. ” ik zou hier beter komen wonen ” zei hij. Ambiance, sfeer alom, het plein was dan ook afgeladen volgelopen. Reeds 60 maar springend als een dartel veulen vlogen de hits rond onze oren. Aangevuld met ook nieuwe nummers.

Een indruk, “Plastiek Jezus”, … ” zouden er hier fans van het eerste uur zijn?”, Een nummer uit mijn eerste elpee-“Rome bij Nacht”.  Met Irene Konings zong hij in duet zijn “Toverdrank”. “En nu -Platina Marina- enkel op voorwaarde dat jullie dansen”.

Het einde was nabij en … ” Nog ééntje, op voorwaarde dat jullie je kleren uitdoen- Oelalalalala, “. Het allombekende nummer van de helden op het zeildoek van de botsauto’s.

Tijdens de bissen een nummer voor alle vrouwen, … veel vrouwen gekend,… om een vrouw te zijn …  dit nummer zullen de meesten wel kennen. Ook nog ” … mijn handen op jouw huid …” en eindigend met zijn verwelkte rozen. Schitterend, een daverend applaus en wij allen wachtend op De Dolfijntjes.

Een gedachte over “Nieuw 15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s