Nieuw 14

tn_IMG_5240

Gisteren afgezakt naar de Belleman Pub, benieuwd naar “The Four Unsual Suspects”. Wat bleek, dit waren Tommy and The Wildflowers ( reeds in het voorprogramma van Absynth Minded enige tijd geleden in Brugge ), een trio met vandaag Filip Bonte als vierde lid.
Op drums Tim Deblauwe, op bas Eric van de Kerckhove en op gitaar Tommy Vlaminck ( Brugse gitarist, componist en producer die reeds zijn sporen verdiende voor Tom Van Landuyt en Roel Vanderstukken ). Stop hierbij een zeker equivalent van Luc De Vos bij in de persoon van Filip ( entertainer tot en met en als publiek ben je ook nooit veilig ) en ambiance verzekert.
Pas begonnen en Filip was al bezig over de 93 Db norm.
“Space Cowboy”, “Keep on Running”… en de bijkomende interactie. ” Doe voort ” klonk plots uit het publiek. Geen probleem ze deden verder met tal van goede nummers maar ook deze toeschouwster kreeg haar antwoord.
Ieder jaar opnieuw moeten er zich toch enkelen met hun fiets wurmen door het staand en zittend volk, ongelooflijk, ( zie foto in bijlage ).
Bepaald moment , “… sorry moat maar in dit nummer is er geen bas …”. Hilariteit uit het publiek. Op en top de gekende entertainer/muzikant.
” … on Fire”, … ” We zitten in de helft “, enkele berekeningen erbij sleurend, dit in verband met weer die 93 Db. Maar ook de echte helft, nog een nummer en een pauze werd genomen.
Het vervolg niet meer meegemaakt maar ze zullen de kasseien naast de Belleman wel hebben laten rinkelen voor zeker nog een goed uur rockende nummers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s